AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, Dedeman Otel'de düzenlenen 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'na katıldı. Fuarda markalarla birebir ilgilenen ve markaların amaçları, şehre katkıları hakkında detaylı bilgiler alan Saffet Bozkurt, "Fuar muhteşem, Zonguldak'ta birçok bilmediğimiz marka var, özeleştiri yapmamız lazım" dedi.

"FUARDA ALMAMIZ GEREKEN MESAJLARI ALDIK"

Saffet Bozkurt'un açıklaması şu şekilde;

"Nejdet Tıskaoğlu başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Fuar muhteşem, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Mustafa Çağlayan başkanımla birlikte fuarı gezerken, "Sessiz Enerji" diye bir fabrikayı gördük. Kozlu'da iş adamımızın böyle bir markası var ama bizim haberimiz yok. Bugün geldik gördük, çok mutlu olduk. Bu anlamda burada birçok daha çalışma var. Biz de burada almamız gereken mesajları aldık. Kendi adıma özeleştiri de yapacağım. Bu çalışmaların devam etmesi gerekiyor. " 

Milletvekili Bozkurt, fuarın ilk günü neden açılışta yer almadıklarına da değinerek şu açıklamalarda bulundu;

"Açılış günü çocuğumun sınavı vardı, o anlamda buraya geç vakitte gelinmez diye düşündüm. Bugün geldik, önemli olan burada halkın ne aldığı, bizim ne aldığımız. Bizler bu konuda Zonguldak'a ne katabiliriz, ne yapabiliriz bunun çalışmasını yapmamız lazım. Zonguldak'ı nasıl geliştirebiliriz diye düşünmemiz lazım.

"SİZCE ZONGULDAK GÜÇLÜ MÜ?"

Fuara katılım sağlayan Gazeteci ve TV programcısı Cem Küçük'ün "Bir şehrin siyasetçisi, bürokrasisi, belediye başkanı güçlü ise o kent güçlüdür." ifadeleri üzerine de Saffet Bozkurt'a  soru yöneltildi. "Sizce Zonguldak güçlü mü" sorusuna yanıt veren Bozkurt, şu ifadeleri kullandı;

Biz şu anki Zonguldak milletvekilleri olarak bu şehrin gelişimine katkıda bulunmak için Zonguldak adına ne yapabiliriz bunun çalışması içerisindeyiz. Yaptığımız çalışmaları ortaya koyuyoruz diğer vekillerimizle birlikte. Ama tabii Zonguldak'ın daha çok gelişmeye ihtiyacı var. Bu konuda da iş adamlarımızla beraber, vekillerimizle beraber çok daha gayret göstereceğimize inanıyorum." dedi. 

AK PARTİLİLERE 'FUARA GİTMEYİN' EMRİ Mİ VERİLDİ?

Zonguldak'ta bazı haber sitelerinde gündem olan "AK Partililere fuara gitmeyin emri verildi" iddiasıyla ilgili de konuşan Bozkurt, "Ben böyle bir iddiaların olduğuna inanmıyorum. Böyle bir ihtimali değerlendirmiyorum. Dediğim gibi Zonguldak'ın gelişimiyle ilgili hep bir araya geliyoruz, değerlendirme yapıyoruz. Bizler de bu şehre önemli katkılar sunacağız. Bu iddialar asılsızdır." dedi.

Muhabir: Neriman Dengiz