Uzman Dr.Fatih Akça, “Biorezonans ile iki seansta 9 kilo verebilen hastalarımız var. Şu ana kadar 6 seansta 28 kilo verebilen bir hastamız var. Herkesin metobolizması farklı işliyor” dedi.

Uzman Dr. Fatih Akça, yeni açtığı klinikte hastalarına uyguladığı alternatif tıp ile bir çok kişiye tedavi uyguladıklarını, iyileştirdiklerini ve aynalarla barıştırdıklarını söyledi.

İnsanların yaşam konforu ve kalitesini etkileyen, fazla kiloya neden olan cezbedici yiyeceklerden kurtulmanın tek yolu biorezonans tedavisi ile beyinden silmek.

Biorezonans tedavisi kında bilgi veren ve müptelası olunan yiyeceklerin beyinden silme seanslarını anlatan Uzman doktor Fatih Akça, “ Uzman doktor Fatih Akça, “ Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de sorunu kilo kontrolü ve fazla kilolardan kurtulmak, bunun bir adım ötesi obezite.

Obezite tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bir halk sağlığı sorunu, birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. Şeker hastalığından kansere kadar giden bir yolculuk olabiliyor.

Obezite birçok hastalığın nedeni, bu yüzden bize başvuran danışanlarımız kilo kontrolü için bizden yardım istiyorlar.

Biz Zonguldak'ta biorezonans tedavisini uygulayan tek kliniğiz ve biorezonans terapileri ile kilo kontrolü sağlıyoruz. Hastalarımıza öncelikle bir değerlendirme yaparak, burada tabii ki kan testleri, vücut analizleri ve muayeneleri yapıldıktan sonra hastaya uygun olan protokoller belirleniyor muayenelerin sonucunda hedef kilo belirlenerek belli bir program tavsiye ediliyor.

Burada öncelikle yaptığımız iş belirli bir programla başlamak. Herkesin bildiği ve merak ettiği gıda silmeyle başlıyoruz.

Hastanın problemli gıdalar olarak tanımladığımız gıdalar için elimizde standart ampullerimiz var. Bu ampulleri cihaza tanımlayarak bunlarla ilgili yaşadığı problemli gıdalarla ilgili ve aynı zamanda marka düşkünlüğü ve özel yiyeceklere karşı zaafı varsa belli markaların çikolataları vs belli atıştırmalıklar ve gazlı içeceklere düşkünlüğü varsa hazırladığımız özel seanslarla silme işlemi yapıyoruz.

Bu yaklaşık bir saatlik işlem ve kilo alma nedeni herkesin farklıdır, bazı hastalarımızda gıdalara aşırı düşkünlük bazılarında ise stres yani duygusal yemeye bağlı kilo alımı da görebiliyoruz.

Bu işlemleri yaptıktan sonra hastalarda endüstriyel beslenmenin ortaya çıkardığı toksin yükü de oluyor. Biz vücudu bu toksinlerden arındırmaya yönelik bir takım işlemler de uyguluyoruz.

Burada bağırsak ve karaciğer detoksu, lenfatik sistem detoksunu da özellikle önemsiyoruz. Hastanın metabolizma ile ilgili problemi varsa, tiroit fonksiyon bozukluğu ya da başka bir kronik hastalığı varsa burada kişiye özgü protokoller oluşturarak ve bu protokolleri hastalarda uygulayarak belli bir mesafe kat ediyoruz ve hastalarımızdan çok güzel sonuçlar alıyoruz.

Biz daha önceden akupunktur ile zayıflama protokolleri de yapıyorduk. Hastalarımızdaki etki biraz daha farklıydı. Biorezolans ile iki seansta 9 kilo verebilen hastalarımız var. Şu ana kadar 6 seansta 28 kilo verebilen bir hastamız var. Herkesin metabolizması farklı işliyor, hastaların kişiye özgü protokollerini uygulayarak her hastaya özgü protokol yapıyoruz. Herkese aynı şeyi yapmıyoruz. Biorezolans vücudun enerji döngüsünü formatlıyor. Kişilerin daha kolay diyet yapabilmesini ve kişileri diyete uygun hale getirerek hastanın daha kolay kilo vermesini sağlıyor. Hastalarımızdan aldığımız olumlu ve güzel geri dönüşler bizi mutlu ediyor” dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi