Türk Eğitim Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören ara tatili fırsat bilerek iyi dinlenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Şu anda öğrencilerin tatilde olduğunu ve bol bol dinlenmeleri gerektiğini belirten Her zaman da 35 yıllık tecrübeli bir öğretmen olarak açıklama yapan  Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören, şunları söyledi:

MORAL MOTİVASYON ÇOK ÖNEMLİ

"Yaklaşık 100 bin öğrenciye yakın öğrencimizle ara tatile girmiş bulunuyoruz.  Öncelikle tatilin Öğretmenlerimize, velilerimize ve bütün öğrencilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Onlara birkaç tane 35 yıllık öğretmen olarak birkaç tane  tavsiyede bulunmak istiyorum
Öncelikle iyi dinlensinler. Zayıfları kafaya takmasınlar. Onlar yarın bir gün tatlı bir hatıra olarak geçmişteki yerini alacaklar. Önemli olan  kırık notlar değildir. Kırık notlar hayatımızdaki tatlı izlerden bir tanesidir. Önemli olanları başarıya dönüştürmektir. Özellikle LGS sınavına ve  ortaokullara giriş sınavına hazırlanan kardeşlerimize de yine çalışmalarını bırakmadan ama mutlaka kendilerine vakit ayırarak sevdikleriyle vakit geçirerek, sevdikleri şehri yaparak ve moral ve motivasyonu toparlama noktasında onlara tavsiyede bulunmak istiyorum."
 

Kaynak: Ercan Demir