Kadın ve Gençlik Platformu Derneği ve Türkiyem Vakfı tarafından Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi'nde  Edebiyat Söyleşisi etkinliği gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu  Üyesi ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın eşi, İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) üyesi, Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Saime Toptan ve Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Prof.Dr. Rüveyde Akbay, ile öğrenciler katıldı
Etkinlik kapsamında ilk olarak şair ve yazar İlter Yeşilay öğrencilere kendi hayat hikayesinden kesitler anlattı.
Öğrenciler Şair İlter Yeşilay'ın anılarını ve okuduğu şiirlerini dikkatle dinlediler.

Ardından Okul Müdürü İsmail Aşkar ve Çelikel Vakfı Başkanı Erkal Ünal tarafından Saime Toptan, İlter Yeşilay ve Rübeyde Akbay'a çiçek takdim edildi.
Mehmet Çelikel Lisesi müdürü İsmail Aşkar yaptığı konuşmada, aynı zamanda okul mezun olan Saime Toptan'da düzenlediği bu etkinlik için teşekkür etti
Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Prof.Dr. Rüveyde Akbay da, söyleşiyi düzenlemenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Üyesi Saime Toptan yaptığı konuşmada öğrencilere. Bol bol okumaları tavsiyesinde bulundu.

Söyleşi toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz