ÖZEL HABER

TFF 2. Lig  Beyaz Grup'ta yer alan Zonguldak Kömürspor, geride kalan maçlarda 2 puan toplayarak  17. sırada  yer aldı.
Takımın sezona kötü başlaması  taraftarlar arasında karamsarlıkla karşılanıyor.
En kısa zamanda toparlanacaklarını belirten Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, düşme korkusunu yaşayacaklarını sanmadığını belirtti. Demir konuyla ilgili söyle konuştu;

”Baktığınız zaman takımımız futbol  olarak iyi oynuyor. Sezon başında Mevlüt,Santrafor Burak, Fuat gibi oyuncularımızın sakatlanması biraz sıkıntı yarattı. O mevkiilerde biraz boşluk oluştu. Şu anda transfer dönemi kapandığı için boşlukları  gideremeyiz. Ara transfere kadar takım içinden sorunu çözmeye çalışacağız.  En kısa zamanda toparlanarak maç kazanmaya başlayacağımıza inanıyorum. Düşme gibi bir kelime bizim yapımızda  yok. Bu takım düşmez. Öyle bir şey olmaz. Gerekirse devre arasında takviye de yaparız. Takımı küme düşürmeyiz. Bu takım düşmez onu net bir şekilde söyleyebiliriz.”
BAHANE ÜRETMİYORUZ AMA HAKEMLER CANIMIZI YAKIYOR
Hakem hatalarına da değinen Başkan Demir, sözlerine şöyle  devam etti;

"Aldığımız sonuçlarda hakemlerin kararı da çok etkili oldu. Penaltılarımız verilmedi. Gollerimiz geçerli sayılmadı. Hakemlerle ilgili gerekli yerlere sıkıntılarımızı dile getiriyoruz. Tabii biz takım kaybettiği zaman bahanelerin arkasına sığınmak istemiyoruz. Kabahati kendimizde aramamız lazım. Erok ve Van maçında hakemler vahim hatalar yaptı. Direkt maçın sonucunu etkilediler.Hiçbir maçta  rakibimize karşı mahkum  oynamadık. Aksine gol pozisyonu bulduk. Biz bunlara sığınmıyoruz. Hakemler golümüzü vermez ise bir tane daha atmalıyız. Gol atmadan 3 puanı alamıyorsun. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu sıkıntıları gidererek kazanmaya başlayacağız.Biz ekibimize güveniyoruz”

Kaynak: Ercan Aygün