Zonguldak U-18 Liginde İl Şampiyonu olarak ilimizi Sinop’ta temsil edecek olan Zonguldak Ereğli Spor (ZES) heyeti Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti. 
2022-2023 futbol sezonunda U-18 Liginde Zonguldak İl Şampiyonu olmayı başaran Zonguldak Ereğli Spor, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı tarafından makamda misafir edildi. 


"BÖLGENİN EN KALABALIK KULÜPLERİNDENİZ"
Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman;

“U-18 Liginde şampiyon olarak ilimizi Sinop’ta temsil edeceğiz. Şampiyonaya gitmeden önce Ereğli Kaymakamımız Mehmet Yapıcı’yı ziyaret etmek istedik. Ne zaman sporcularımızın bir sıkıntısı olsa hemen yardımını bizden esirgemeyen kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Zonguldak Ereğli Spor olarak bölgenin en kalabalık kulüplerinden birisiyiz. Tek derdimiz gençleri sporun içinde tutmaktır. Çocuklarımızın eğitim durumundan özel sıkıntılarına kadar bizlere destek veren Kaymakamımız Mehmet Yapıcı’ya çok teşekkür ederiz” dedi. 
Yapıcı “ne kadar çok gence ulaşabilirsek…”
Kdz. Ereğli kaymakamı Mehmet yapıcı ise “her şeyden önce gençlerin spor yapması öncelikli hedefimiz olmalıdır. Şampiyonluklar sadece heyecanlandıran faktör olmalıdır. Elbette şampiyon olmak önemlidir. Sizleri gençlere spor yapma imkânı sunduğunuz için teşekkür ederiz. Kulübünüzün sayısal olarak kalabalık olduğunuzu biliyoruz. Ne kadar çok gence ulaşabilirsek o kadar çok amacımıza hizmet etmiş oluruz” dedi.

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz