Sarayspor yeni sezon öncesinde Akademispor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazandı. Sarı-Kırmızılı ekipte Eymen Ataman attığı 2 golle yıldızlaştı, kuzeni Poyraz ise attığı paslarla dikkatleri üzerine çekti.
Zonguldak’ta altyapıda önder kulüplerin başında gelen Sarayspor önceki gün Akademispor ile alt yaş gruplarında hazırlık maçı oynadı. Sarayspor maç boyunca oynadığı etkili futbolunun karşılığını 4-1’lik galibiyetle aldı.
SARAYSPOR’U EYMEN TAŞIDI
Sarayspor’un 8 yaşındaki orta saha oyuncusu, geleceğin yıldızı olarak gösterilen Eymen Ataman attığı 2 golle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Eymen’un kuzeni 11 yaşındaki Poyraz Ataman ise oynadığı futbol ve attığı paslarla kendini izleyenlere hayran bıraktı, galibiyette etkili olan futbolcular arasına ismini yazdırdı.
Saraspor takım halinde de çok iyi performans göstererek rakibi Akademispor karşısında aldığı 4-1’lik galibiyetle yeni sezon öncesi umut verdi.
EYMEN FENERBAHÇE’YE SEÇMELERE GİTTİ
Sarayspor’da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken 8 yaşındaki Eymen Ataman geçtiğimiz yıl Fenerbahçe seçmeleri için İstanbul’a gitmişti.

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz