İsmini vermediği bir il genel meclis üyesinin, Kaleoğlu köyüne çıkan asfalt ile ilgili,
"Köyün bir kısmına asfalt dökülür, bir kısmı kalır" şeklinde yorum yaptığını belirten Mustafa Sarıoğlu Vali Mustafa Tutulmaz'a seslendi. Kaleoğlu köyünde ikamet ettiğini ve Anavatan döneminden beri köyüne hizmet yapılmadığını ifade eden ve çıkan 450 ton asfaltın ise ancak yollara yama şekliyle yapıldığını, asfaltın hepsini dökülmediğini belirten Sarıoğlu şunları söyledi;
" Ben Merkez ilçeye bağlı Kaleoğlu Köyü'nde oturuyorum. Anap döneminde bizim köyümüzün yolu yapıldı ve ANAP döneminden bu yana köyümüzle ilgili yolda hiçbir şey yapılmadı. Bundan 6 ay önce Sayın Muhtarım 450 ton sıcak asfalt çıktı dedi. Ama bundan 2 ay önce bir yama yapıldı. Öyle zannediyorum ama yamayla işi geçiştirilecek.
Şimdi bugün muhtarımdan aldığım habere göre il genel meclis üyelerinden bir tanesi köyün bir kısmına asfalt dökülür, bir kısmı kalır şeklinde yorum yapmış. Ben buradan sayın valimize sesleniyorum. Sayın Valim, meclis üyeleri, il özel idaresi yetkilileri kendi temsil ettiği köylere iki kat, üç kat, sıcak asfalt yaparken benim köyüm de, Kaleoğlu köyüde Reise destek veriyor diye köyümü cezalandırmak kimseden haddine değildir. Bu dönemde benim köyüme hiçbir şey yapılmadı demiştim ki köyümüzün yukarısına sondaj vurulsun köylüye su verilsin. Sebzecilik, meyvecilik seracılık yapalım, o da olmadı. On beş senedir bekliyoruz. Şimdi geldik yol meselesine. Yahu il genel meclis üyeleri kendi köylerine iki üç katı asfalt dökerken benim Kaleoğlu Köyü'ne çıkan sıcak asfaltı nereye verecekler de bir kısmı yapılır bir kısmı yapılmaz diyorlar?

Sayın Valime sesleniyorum, aksini iddia eden varsa, buyursunlar heyet oluştursunlar, Kaleoğlu Köyü'ne gitsinler, o sıcak asfalt döküldü mü, dökülmedi mi? Dökülecekse nereye kadar dökülecek? Onun için kimse iyi niyetimizi suistimal etmesin. Biz emekli olarak milyonlarca insanız.  Benim köylüm, reis dedi. Cezası da reis demektir!  Ama en kısa zamanda emeklilerin hak ve menfaatleriyle ilgili köylerde yapılmayan konularla ilgili bir dosya hazırlayıp külliyenin önüne kadar gideceğim, çağıracağım. Sayın Cumhurbaşkanımız o dosyayı vereceğim diyorum şimdilik bu kadar açıklama yapıyorum. Saygılar sunuyorum"

(Haber-Ercan Demir)