Kozlu Sahili'nde büfe işletmeciliği yapan Savaş Gökdemir, bir haber sitesinde kendisi hakkında yapılan asılsız habere sert tepki gösterdi.

Konuyla ilgili Yeni Adım'a açıklama yapan Savaş Gökdemir, " Bu şekilde habercilik olmaz. Bana ait olmayan Moda Cafe Restaurant'ı benim işlettiğim şekilde gösteilmiş. Sadece bu bile haberin herhangi bir bilgiye dayanmadan, asılsız ve mesnetsiz olduğunu göstermeye yeterlidir. Ben Moda Cafe Restaurant ve Büfe'yi işletiyordum, ancak bir yıl önce işletmecilikten çekildim. Moda Cafe'yi Recep Adar arkadaşımız devir aldı. Asılsız haberlere konu olan dondurma tezgahı da ona aittir. Dondurma tezgahının Recep Adar'ın işletmesine ait olduğu faturalar ve belgelerle sabittir. Benimle hiçbir ilgisi yoktur, ancak Moda Cafe Restaurant ile ilgili hiçbir usülsüzlük ve yasaya aykırılık yoktur. Burası Zonguldak ve Kozlu halkı ile birlikte diğer ilçelerimizden ve çevre illerimizden gelen insanlara hizmet veren nezih bir kuruluştur.  Bize yakıştırılan yalan-yanlış haberleri terbiyesizve ve ahlaksızca buluyorum.

Bir işletmenin, kime ait olduğunu bilmeden haser yapan bir siteden, yaptığı haberde doğruluk payı olabilir mi?" şeklinde konuştu.

Yıllardan beri Kozlu sahilinde vatandaşlara hizmet eden Moda Cafe Restaurant ilgili bir haber sitesinde yapılan yayınların tamamen iftira olduğunu kaydeden Savaş Gökdemir, ' Dondurma tezgahının dışında burada tuvelet ile ilgili bir yazı da yazılmış. Tuvalet ile benim de, arkadaşımız Recep Adar'ın da hiçbir ilgisi yoktur. Bizi Zonguldak'ta herkes bilir. Açık büfe kahvaltı ile  biz çok güzel işler yaptık, insanlar bizim iyi niyetimizi bilirler. Sigara, içki gibi konular da gündeme getirilmiş, bunu terbiyesizce, bize yakıştırılan şeyleri ahlaksızca buluyorum. Oradaki tuvaletçi bir gariban. Bu işi bisikletçi yapıyordu, kendisi kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Bu arkadaşımız onun kardeşi. Herhalde Belediye Başkanlığı'ndan izin almış. Ücret verenden alıyor, vermeyenden almıyor. O adam orada iş yapamadığı zaman maddi olarak ben onu destekliyorum. 

Özetle konu şudur, benim ne Moda Cafe ile ne de tuvalet ile herhangi bir ilgim vardır. Moda Cafe  işletmecisi Recep Adar'dır. Dondurma tezgahı da ona aittir. Orada herhangi bir para alma verme gibi bir durum söz konusu değildir. Burada usulsüz hiçbir şey yok. Her şey faturalı ve belgeli. Bizim üstümüze bu şekilde gelinmesi de yakışıksız.

Recep Adar; " Moda Life bir aile yeri oldu. Sen bilmediğin bir şeyin üzerine kalkıp da bir iftira atamazsın. Bu bir iftiradır. Burada ben elimden geldiğim kadar bir aile, Zonguldak'a bir hizmet sağlamak için varım. Yapılan ürünlerin hepsi kaşeli, belgeler mevcut. Hiçbir sıkıntı yok. Kimse kendi kafasına göre konuşup, yazmasın. "  şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz