Zonguldak Karabük'lüler Derneği (Zon-Kar-Der) Başkanı Serdal Acar,  ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal'ı ziyaret etti

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve Yönetim kurulu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Radyasyon Onkolojisi anabilim dalında görevli Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve Dernek Başkan Yardımcısı Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri  Müdürü Sendika Başkanı Melih Kumbas ile birlikte Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Bekir Hakan Bakkal'ı ziyaret etti.

Ziyarette,Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Acar, "Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalında görevli Karabük ve Zonguldak'ın gururu Hemşerimiz dostumuz bölgemizin en değerli ve kıymetli hekimlerin başında gelen çalışkan ve başarılarıyla her kesin takdirini kazanan başarılarıyla çalışkanlığı ve yöneticiliği ile örnek olan Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal Hocamıza,Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler nezaket ziyareti gerçekleştirdik.
Değerli ve kıymetli Hocamıza başarılı çalışmalarından dolayı canı gönülden kutluyor,göstermiş olduğu misafirperverlik ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sayın hocamız Zonguldak için büyük bir şansdır bunu altını çizerek belirtmek isterim" dedi.
Ziyaretten duyduğu memniyeti dile getiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr.Bekir Hakan Bakkal ise, "Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanımız hemşerimiz Serdal Acar Beye ve Yönetim Kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür ederim ayaklarına sağlık Serdal Beye çalışmalarından dolayı canı gönülden kutluyor başarılar dilerim." ifdesini kullandı.
 

Kaynak: Ercan Demir