Millet ittifakı tarafından Kilimli ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi.
Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Dr. Eylem Ertuğrul, DEVA Partisi İl Başkanı Samet Albayrak, millet ittifakını üye siyasi partinin ilçe başkanları merkez ilçe başkanları, il yöneticileri, gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda partili katıldı.
Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yapılan konuşmalarda iktidar sert şekilde eleştirildi.


EROL SARIAL: CUMHURİYET'İN KURUCUSU OLAN BİR PARTİ TERÖRİST OLABİLİR Mİ?

CHP Kilimli ilçe Başkanı  Erol Sarıal, konuşmasında  Cumhuriyet Halk Partisi'ne PKK ile işbirliği yapılıyor eleştirilerinde sert yanıt verdi.

Sarıal; "Bugün çok uzun süren bit diktatörlüğü yıkmak için ilk işaret fişeğini arıyoruz. Saadet Partisi ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Köylerde bizi yalnız bırakmadılar. Filyos diyorlar. Filyos’un bağlı olduğu Çaycuma göç veriyor. Zonguldaklı çocuklarımız üvey evlat gibi değerlendiriliyor.  Bizi Fetöcü ya da terörist olarak değerlendirecek kadar çaresizler. Cumhuriyetin kurucusunun yolunda giden bir parti terörist olabilir mi Siz depremden kurtulan vatandaşlara güneşli günler olacak derken selde boğarsanız size kimse inanmaz"

VELİ SEVER: ASRIN SEÇİMİ OLACAK...

Saadet Kilimli İlçe Başkanı Veli Sever de, "Her seçim önemli ancak 14 Mayıs seçimi asrın seçimi olacak. 15 Mayıs bayram olarak kutlanacak Allah’ın izniyle" dedi.

EYLEM ERTUĞRUL: ZONGULDAK'IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

CHP Zonguldak 2.sıra milletvekili Adayı Dr. Eylem Ertuğrul yaptığı konuşmada Zonguldak'ın kaderini değiştireceklerini ifade ederek şunları söyledi;

"Hepiniz buraya geldiniz çünkü Zonguldak’ın kaderine terk edilmesini değiştirmek istiyorsunuz. Biz de bunun için yola çıktık. Demokrasiye, adalete, huzura susamış insanlar için hep birlikte yola çıktık. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. İktidar bize çamur atarak bunu kapatmaya çalışıyor. Sizler yandaşı zenginleştirdiniz. Buna dur diyeceğiz. Sizi iktidar koltuğundan söküp alacağız."
YAVUZYILMAZ: ZONGULDAK'TAN 3 VEKİL ÇIKARTACAĞIZ

CHP Zonguldak milletvekili ve 1 sıra milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz da yaptığı konuşmada Zonguldak'tan 3 vekil çıkartacaklarını belirterek şunları söyledi;

"Genciz haklıyız ve kazanacağız. AK Parti 5 köprü parasına 1 köprü yaptı, biz 5 köprü parasına 5 köprü yapacağız. Yıllardır TTK'ya bir işçi bile almadılar. Sonra seçime gelirken 1000 dediler yetmez dediler 2000 verdiler. Yıllardır bu şehre hizmet etmeyip 2000 işçi ile kandırmaya çalıştılar. Eskiden burası o kadar güçlüydü ki şimdi geriye giden bir şehir oldu. Gençler iş bulamıyor. Biz dersimizi çalıştık. 
Zonguldak’ı kendi vücudumdan daha iyi tanıyorum. TTK'yı liyakatli adamların kontrolüne vereceğiz. Kademeli olarak 5 bin işçi alacağız. Zonguldak yeniden kalkınacak yeniden ayağa kalkacak.
Biz muhteşem bir enerji ile birleştik hepimiz canla başla çalışıyoruz. Şimdi sizin bu enerjiyi sandıkta yansıtma zamanınız. Tüm Türkiye’den yetki istiyoruz. İktidar istiyoruz. Top sizde , bizde, hepimizde. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya köşküne çıkarıyoruz. Zonguldak’ta da en az 3 vekil çıkarıyoruz"

Konuşmaların ardından Koordinasyon Merkezi açılış kurdelesi kesilerek hizmeti açıldı. Daha sonra Çatalağzı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz