ÖZEL HABER

 Kilimli İlçesi Çatalağzı Belde Başkanı Demirhan Demircioğlu ve Belde Gençlik Kolları Başkanı Ozan Köksal’ın istifasının ardından Kilimli AK Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci istifalara açıklık getirdi.
“Bayrağı yere düşürmeyecek arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz” diyen AK Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci Ak Parti listesine de güvendiklerini belirterek dava için yine hep beraber çalışacaklarını söyledi.

“Hakkını helal etsin”

AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Demirhan Demircioğlu ile hiçbir sıkıntısının olmadığını belirten AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci; “AK Parti Belde Başkanımız Demirhan Demircioğlu’nun istifa dilekçesi teşkilatımızda duruyor. Dilekçesinde gerekçe olarak neyi belirtti bilemiyorum, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yoğun bir sürece girdiğimizden dolayı bakamadım dilekçeye. Ancak Demirhan Başkanı aradım. Hem kendisinin hem de babasının rahatsızlandın dolayı seçim
sürecine çok fazla katkı sağlayamayacağını düşündüğü için istifa ettiğini belirtti. Kendisi ile hiçbir kavgamız ve tartışmamız olmamıştır. Almış olduğu karara saygı duyuyorum. Allah şifa versin. Hakkım helal olsun, kendisi de helal etsin” dedi. 

“Kırgın değildik beraber çalıştık”

Çatalağzı Belde Gençlik Kolları Başkanının istifası ile ilgili olarak; “Gerçeklesen istifalarda farklı bir amaç olduğunu düşünmüyorum. Gençlik Kolları Başkanımızla her ailede olduğu gibi ufak bir tartışma yaşadık ancak basına yansıdığı kadar büyük bir sorun değildi. Kırgın da değildik. Yaşanan tartışmaların ardından yine birlikte programlara katılmaya devam ettik. Ak Parti 11 buçuk milyonluk bir aile. Siyasette bir bayrak yarışıdır. Bayrağı yere düşürmeyecek arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Ne kadar istifalar olsa da Ak Parti Ailesi büyük bir ailedir ve her seçim dönemi toparlanır. Ben adaylarımıza da başarılar diliyorum. Her zaman olduğu gibi yine bu secimde de istifa eden arkadaşlarımızda dahil olmak üzere toparlanıp çalışmalarımızı yürüteceğiz. AK Parti hükümeti kurulusundan beri ne badireler atlattı. Bu tartışmalar ufak şeyler. Dava arkadaşlarımızı seviyoruz. Biz hakkımızı
helal ediyoruz, onlar da haklarını helal etsinler. Hep birlikte yine toparlanarak Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi. 
(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz