Geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen Zonguldak'ta ki sel felaketinde yıkılan 6 köprüden 2 tanesinin yapım ihalesi tamamlandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli sel felaketinin yaralarının sarıldığını ifade ederek şunları söyledi:

"ÖNÜMÜZDEKİ 10 GÜN İÇERİSİNDE SATİH KAPLAMALARI TAMAMLAYACAĞIZ"

Yaz döneminde Temmuz ayında meydana gelen sel felaketi sebebiyle işlerde bir sapma meydana geldi. Yaklaşık 40-50 günlük gecikmenin ardından 15 gündür İl Özel İdaresi'nin alanda yapması gereken işler şu anda rutin yoluna girdi. İnşallah 10 gün içerisinde bölgedeki satih kaplamalarının tamamını bitirdikten sonra bölgemiz genelindeki BSK asfaltlarına başlanacak. 

"EKİM AYI SONUNA KADAR YOLLA İLGİLİ PROBLEMLERİ BİTİRECEĞİZ"
Sel felaketi sebebiyle özellikle köylerimizdeki içme sularında meydana gelen aksaklıklar bertaraf edildi. Şu anda belli yerlerde tamamen neticeye elde edildi. Belli yerlerde de kısmen vatandaşımızın içme suyu çalışmalarımızı noktaladık. İnşallah önümüzdeki ayda Köydes'in İkinci dilimi geldikten sonra Köydes'de bulunan bütün programların uygulanması neticede de Ekim ayı ortası Ekim ayı sonu gibi bütün yol çalışmalarının  neticelendirmek istiyoruz. Şu anda hava şartları da şanslıyız. İyi gidiyor. Eğer 10 gün hava bize bu şekilde müsaade ederse dediğim gibi bölgedeki bütün yolla ilgili programlar yoluna girmiş olacak.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz