Eski futbolcu Hacı Kara tarafından organize edilen ve bu sene Genel Maden İşçileri Sendikası eski Genel Başkanı merhum Şemsi Denizer anısına 10'uncusu gerçekleştirilen Şemsi Denizer futbol turnuvası tamamlandı.

Fener sahasında oynanan Final maçında Kilimlispor ile Ereğlispor takımları karşı karşıya geldi.
Tayfun Kurmaz, Erkan Çakar, Atakan Pamuk hakem üçlüsünün yönettiği ve büyükçekmeye sahne olan maçın ilk yarısından Kilimlispor 1-0 önde kapattı.İkinci yarıya iyi başlayan Ereğli takımı penaltı'dan bulduğu gol ile 1-1'lik eşitliği sağladı.
Oyunu bırakmayan Kilimli kalesinde gördüğü gole çabuk cevap vererek yeniden 2-1 öne geçti.Maç bu skorla bitecek sanılırken uzatma bölümlerinde 2 gol bulan Ereğli takımı 2-2'lik eşitliği sağladı. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 4 -3 (6-5) üstünlük kuran Ereğlispor 10. Şemsi Denizer turnuvasının Şampiyonu oldu.
Müsabaka sonrası düzenlenen törenle şampiyon olan Ereğlispor'un kupasını Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir verdi. 
DENİZER UNUTULMAYACAK
 Tayfun Demir,  kupa töreninde yaptığı konuşmada bu anlamlı turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti.Merhum Genel Başkan Şemsi Denizer'i bir kez daha rahmetle andıklarını ifade ederek şampiyon olan Kdz. Ereğli takımını tebrik etti.
Haber:Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz