TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta  ligde  kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, Pazar günü kendi sahasında oynadığı maçta Vanspor’a 2-1 mağlup oldu.  Uzatma bölümüne 1-0 önde giren Kırmızı-Lacivertli ekip son 5 dakikada kalesinde gördüğü 2 golle rakibine 2-1 mağlup oldu.
Bu gelişmenin ardından  Zonguldak Kömürspor’da şok bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Şenol Demir, görevinden istifa etti.
Şenol Demir öncesinde 8 maç oynayan Zonguldak Kömürspor, hiç galip gelemezken 5 yenilgi, 3 beraberlik alarak  3 puan toplamıştı.
ŞENOL  DEMİR’İN KARNESİ 

Takımın başına Mustafa Özer’in yerine  9. Haftada getirilen Teknik Direktör Şenol Demir, idaresindeki Zonguldak Kömürspor, kısıtlı kadrosu ile  4 galibiyet, 3 beraberlik 7 yenilgi aldı ve 15 puan topladı.
Zonguldak Kömürspor’un bu süreçte ulusal lisans  kriterlerini yerine getiremediği için TFF tarafından 3 puanı silindi.
Şenol Demir, 2-1 yenilgi ile sonuçlanan Vanspor maçı sonrası görevinden istifa etti. 3 puanla son sırada  devraldığı takımı 15 puanla 17. sırada  bıraktı.
Şenol Demir’in istifasını  kabul eden Zonguldak Kömürspor yönetimi hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yeni bir hoca ile anlaşmak için görüşmelerine Başlayan yönetim kurulunun  hoca sorununun bu hafta içinde çözülmesi  bekleniyor.
 

Kaynak: Ercan Aygün