TFF 2 lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ulusal lisans kriterlerine uyulmadığı için 3 puan silinme cezası aldı.
Teknik Direktör Şenol Demir bu duruma büyük tepki göstermeye devam ediyor.
Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi"Puanımızın silinmesi sadece bize değil herkese - yazar.
Bu şehri yönetenlere, bu şehrin ileri gelenlerine - yazar. Tarih 30 Kasım 2023'ü 1 kenara not eder.
Tabii ki mücadele devam edecek. Önümüzde daha 23 tane oynanmamış maç var. Biz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Ama bu takım silinen 3 puanı yüzünden kümede düşerse kime ne anlatacağız. Zaten iki galibiyet almışız, bir tanesi gitti.Bu -3 puan yüzünden düşersek yazık değil mi. Koskoca şehirde bu kadar cüzi bir para toplayıp yatırılamaz mıydı. Bizim şehir olarak bu kadar mı gücümüz yok. Verdiğimiz emeklere yaptığımız çalışmalara yazık değil mi. Bu şehre yazık değil mi. Rakip takımların futbolculara verdiği transfer paraları ortada bizim borcumuz nedeniyle puan silme cezası aldığımız para ortada. Rakiplerimiz 8-10 milyona bir futbolcu transfer ediyor. Bizim ise bu rakamların onda biri olan borç yüzünden puanımız siliniyor. Bu kritik dönemde bir de puanımızın silinmesi hiç iyi olmadı. Ama biz teknik ekip, oyuncu grubu olarak işimize bakacağız. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Kanımızın son damlasına kadar mücadeleye devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Ama tekrar söylüyorum çok üzüldük Silinen bu 3 puan yüzünden düşersek çok yazık olacak. Çok şey konuşacağım ama şu an için diyecek kelime bulamıyorum susuyorum. İnşallah düşmeyiz. Düşmemek için her şeyi yapacağız. bu vurdum duymazlık ve sahipsizlik bizi daha da çok hırslandırıyor. Geçmişi tarihi başarılarla dolu milli takıma oyuncu kazandırmış bir kulübün bu hale düşmesi bizi çok üzüyor.Sadece bize değil herkese - yazar.
bu şehri yönetenlere bu şehrin ileri gelenlerine - yazar. Tarih 30 Kasım 2023'ü 1 kenara not eder. Bu şehirde bu kadar zengin iş adamı bu kadar büyük firmalar varken 1.5- 2 milyonu bulup yatıramamanın ayıbı şehrin ileri gelenlerine yazar. Moralimiz bozuk ama biz sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Bu konuda oyuncularıma güvenimiz tamam. Bu şartlarda elimizden gelenin daha fazlasını yapmak durumundayız."
 

Kaynak: Ercan Aygün