TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 2021-2022 sezonunu 14.sırada  bitirdi. Sezonun tamamlanması üzerine  Zonguldak Kömürspor’da bir çok futbolcunun sözleşmesi sona erdi.
Üçüncü  haftada takımın başına  getirilen  Teknik Patron Şenol Demir’in sezon sonu itibari ile sözleşmesi sona erdi.
Kanal Z ekranlarında canlı yayınlanan spor programı Karşı Karşıya programına  telefonla  katılan Teknik patron Şenol Demir, yeni sezonda görevine devam edip etmede konusunda henüz bir gelişme olmadığını belirtti. 
MAHCUP ETMEDİK
Yeni sezon öncesinde  gelişmeleri takip edeceğini, iyi bir yönetim oluşturulması durumunda   şartlara göre karar vereceğini belirten Demir, şunları söyledi” Öncelikle  bu şartlarda  takımı ligde bıraktık. Ben oyuncularımıza bir kez daha özveri ile verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Şartlar göz önünde bulundurulursa  ben bize güvenenleri mahcup etmediğimizi düşünüyorum. Açılışla, tatlısıyla bir sezonu geride bıraktık. Taraftarlarımız, yönetim kurulumuz basın mensuplarımız bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.Yeni  için konuşmak için çok erken. Karar vermek için şartlar çok önemli. Güçlü bir yönetim oluşturulmalı. İyi bir kadro kurulmalı. Bu sezonki gibi şartlar aynı olursa ne yapabiliriz, bunun bir değerlendirmesi yapılır. Küme düşmeme mücadelesi veren bir takım değil de, yukarıya oynayan, yukarıları isteyen, en azından Play-Off’u kovalayabilecek bir takım yapmamız lazım. Güçlü bir yönetim oluşması lazım ki, biz de devam edelim. İnşallah öyle olur. Bizde yönetimle görüşüp kararımızı veririz. Biz de takımımız başında devam ederiz. Ama şu an konuşmak için çok erken. Gelişmeleri takip edip şartların olgunlaşmasını beklememiz lazım.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi