TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Çarşamba günü deplasmanda oynadığı maçta  Kırşehir’i 2-1 yenerek moral buldu. Lige tutulma yolunda  önemli bir galibiyet alan Zonguldak Kömrüspor, ilk yerinin bitim için kalan 2 maçını da iyi sonuçlarla kapatmak istiyor. Bu zorlu mücadelede şehirden destek beklediklerini belirten teknik Direktör Şenol Demir, şöyle konuştu:"Alacağımız 3 puan lige tutulmak için çok önemliydi.
Özellikle maçın ikinci yarısında sergilediğimiz iyi bir oyunla Kırşehir deplasmanından 3 puan da döndük.
İlk yarının tamamlaması için 2 tane müsabakamız kaldı. Biz burada elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Ama artık bu şehrin takımı da sahiplenmesi lazım. Kırklareli ve Buca maçında seyircimizin devreye girmesi lazım. En sonunda evimizde oynadığımız Serik maçında 20O bilet satılmış.
Amatör maçlarda bile daha çok seyirci var. Ben özellikle rica ediyorum. Kırklareli ve Buca maçında gelsin taraftarımız takımı desteklesin. Onların desteği ile galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Bu iki maç bizim için inanılmaz derecede önem taşıyor.Biz yapacağımız her şeyi yapıyoruz. Elimizden gelen mücadelenin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Artık bu şehrin takımı sahip çıkması lazım. Yoksa işimiz çok zor" 

Kaynak: Ercan Aygün