-ÖZEL HABER-

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren ilk yarıyı 18.sırada tamamlamıştı. Sezonun ikinci yarısına Antalya'da yaptığı kamp  çalışması ile hazırlanan Zonguldak Kömürspor futbolcular kampı tamamlayarak şehre döndüler.
Bugün başlayan olan sezonun ikinci yarısının ilk haftasını (bay) geçen  kırmızı lacivertli ekip 21 Ocak'ta kendi sahasında güçlü rakibi 1461 trabzon'u konuk edecek. Zonguldak Kömürspor o müsabakanın hazırlığına Pazartesi gününe itibaren kaldığı yerden devam edecek.
"TRANSFERLERİ BEN DE BEKLİYORUM"
Kümede kalmak için takviye yapması şart olan Zonguldak Kömürspor'da ilk yarıda ki kadroda yer alan yaklaşık 10 futbolcu ayrıldı. Yerlerine ise sadece 4 transfer yapıldı.
Yeni transferlerin bir an önce katılmasını beklediklerini ifade eden Teknik Direktör Şenol Demir şunları söyledi," Elimizde  kalan mevcut oyuncularla sezonun 2. yarısı hazırlıklarına Antalya'da yaptığımız kamp başlamıştık. 9 günlük kampı Cuma günü tamamladık. Futbolcularımıza iki gün izin verdik. Pazartesi gününden itibaren elimizdeki mevcut 20 futbolcuyla hazırlıklara yeniden başlayacağız. ikinci yarının ilk haftasını (bay) geçtik. Önümüzdeki hafta 1461 Trabzonlu konuk edeceğiz. Tüm rakiplerimiz ara transferde kadrosunu güçlendirdi. Bizim de 21 Ocak'a kadar en az 4 futbolcu almamız şart. Yeni transferleri 1461 Trabzon maçında sahaya sürmek istiyoruz.
Bu konuda A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir görüşmelerini sürdürüyor. Temasta olduğumuz futbolcular elbette var
Ancak ücret konusunda anlaşma zemini aranıyor. Tekrar söylüyorum kümede kalma savaşına sonuna kadar devam edip sezon sonunda ligde kalmak için transfer yapmamız. Şart çünkü tüm rakiplerimiz kadrolarını güçlendirdi. Bizim ise hala eksik yerlerimiz var. Bu hafta içinde transferlerin takıma katılmasını benden bekliyorum"

Kaynak: Ercan Aygün