Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve Zon-Kar-Der Başkan Yardımcısı Ahmet Kurt ile birlikte Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Burak Bahadır'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi
 Ziyareti değerlendiren Serdar Acar,  "Ziyarette Başkan Acar  Değerli ve Kıymetli Sayın Prof.Dr Burak Bahadır Hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendisine başarılar diledik. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemiz Bölgemizin en büyük sağlık kuruluşu olan sağlık alanında gurur duyduğumuz iftaar ettiğimiz bir yerdir. Son yıllarda muhteşem gelişim sağlayarak gögsümüzü kapattırmaktadır. Sayın Rektörümüz Prof.Dr İsmail Hakkı Özölçer Hocamız Rektör Yardımcımız Hemşerimiz gurumuz bizde her zaman yeri değeri ve önemi farklı olan Sayın Prof.Dr Bekir Hakan Bakkal Hocamız başta olmak üzere yapmış oldukları projeler ve katkılar takdire şayandır.Önceki  Başhekimimiz Sayın Prof.Dr Özcan Pişkin Hocamız Önceki Baş Müdürümüz Sayın ihsan Öztunç Beye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Aynı şekilde bu kutsal ve önemli görevi devralan Yeni Başhekimimiz Prof.Dr.Burak Bahadır Hocamız ve Yeni Baş Müdürümüz Sayın Oğuzhan Bilgiç Beyi canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum. Yeni Başhekimimiz Prof.Dr Burak Bahadır Hocamızın Başarılı olacağından başarı çıtasını yükselterek çok güzel plan ve projelerin altına imza atacağından en ufak şüphemiz yok. Değerli ve Kıymetli Başhekimimiz Prof.Dr Burak Bahadır Hocamızın her zaman yanında olacağımızı ve nacizane yapabileceğimiz bir şey olursa destek vereceğimizi altını çizerek söylemek istiyorum. 
Sevgili Başhekimimize Hocamıza göstermiş olduğu misafirperverlik ve üstün nezaketlerinden dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalar dileriz" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memniyeti dile getiren Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr Burak Bahadır'da, Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı ve Kardemir Karabükspor Asbaşkanı 
Sayın Serdal Acar Başkanımıza nazik ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ederiz kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" diyerek karşılıklı iyi dilek ve temenniler sunuldu.
Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr Burak Bahadır a Zonguldak Karabük'lüler Derneği hediyesini takdim ederek ziyaretini tamamladı.
 

Kaynak: Ercan Demir