Zonguldak Karabüklüler Derneği, 1’nci Olağan  kongresini 3 Eylül Pazar günü Zonguldak Karabüklüler Derneği binasında gerçekleştirecek.
Kurucu ve mevcut Başkan Serdal Acar’ın tek aday ve tek liste halinde kongreye gireceği kongreye Üyeler Karabüklü ve Zonguldaklıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Kurulduğu kısa sürede Zonguldak ve Karabük hakkına hizmet veren herkesin ilgiyle büyük bir memnuniyetle karşıladığı Kurucu ve Mevcut Başkanlığını siyasetçi, spor adamı ve dernekçilik alanında büyük tecrübeye sahip, her kesimin sevdiği Serdal Acar, yaptığı Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Zonguldak’ta dernekçilikte büyük başarılara imza atarak herkesten tam not aldı.
BAŞKAN ACAR'IN DERNEK YÖNETİMİNE GİRMEK İÇİN 150 KİŞİ TALEPTE BULUNDU
Başkan Serdal Acar “Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak kurtuluşumuzu yaptığımız 5 aylık gibi kısa sürede birbirinden değerli ekibimle birlikte çok kısa bir süre büyük hizmetler yaptık ve başarılı çalışmaların altına imza attık. Zonguldak'ta eksik olan Dernekcilik anlamında büyük bir eksiği tamamladık. Çok sayıda üye yaptık, Karabük ve Zonguldaklı hemşerilerimizin yoğun ilgisi ve talebiyle karşılaştık. Bu da bizleri ziyadesiyle memnun ve mutlu etmiştir. Pazar günü kongre için 150 üzerinde kurum müdürü bürokrat ve iş insanı her kesimden bizzat arayarak yönetime girme taleplerini ilettiler. Biz de hepsine tek tek teşekkür ederek elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. Ama her bir arkadaşımıza ihtiyacımız olduğunu söyledik.
 "ZONGULDAK'TAKİ KARABÜK'LÜLER NÜFUSU VE GÜCÜ ORTADIR”
Başkan Acar,  “Zonguldak’ta Karabük nüfusu ve bürokrasideki gücü ortadadır. Bunu aklı selim herkes biliyor ve görmektedir. O yüzden biz dernek olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz.
“KONGREMİZE BEKLİYORUZ”
Başkan Acar “Yeni yönetimimizle beraber yeni dönemde de hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bir çok projemiz ve yapmamız gereken işlerimiz var. Tüm Karabüklü ve Zonguldaklı hemşerilerimizi, sevenlerimizi, dostlarımızı kongremize bekliyoruz. Kongremizin Zonguldak’a Karabük’e ve bizlere hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedik.

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz