Zonguldakspor başta olmak üzere yıllardın çeşitli takımlarda profesyonel olarak futbol oynayan, futbolu bıraktıktan sonra Zonguldakspor, Diyarbekirspor, Serikspor, Karabuk İdman Yurdu gibi takımlarda teknik adam olarak görev yapan Şenol Demir, iddia oynadığı gerekçesi ile TFF tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
Teknik adam olarak görev yaptığı Zonguldakspor ve Diyarbakırspor’un şampiyon olmasında büyük katkısı olan Şenol Demir, hırsı, disiplini ve karakterli duruşu ile başarılı oluyor.
Şenol Demir karayerinde çoğu Avrupa olmak üzere sadece toplam 4 defa iddia oynadığı için disiplin kuruluna sevk edildi.
ŞEREFİMLE ONURUMLA BU GÜNLERE GELDİM
Yaşanan gelişmeler sonrası bir açıklama yapan Şenol Demir iddia oynadığı maçların listesini yayınlayarak şu duygulara yer verdi;” Gerek 17 yıllık profesyonel futbolculuk hayatımda gerek 14 yıllık teknik direktörlüğüm dönemimde olsun, en ufak bir şaibenin, şerefsizliğin, namussuzluğun, maç satma, alma gibi durumların içerisinde asla ama asla olmadım. Çok şükür ki. Teknik direktör olarak Zonguldakspor, Diyarbekirspor, Serikspor, Karabuk idman yurdu takımlarımızı namusumla en ciddi şekilde çalıştırarak 2 şampiyonluk, ligde kalma vs başarıları alnımın akı ile elde ettim. Şu an itibari ile disiplin kuruluna sevk edildim, 55 yaşında bir fert olarak toplamda 3-4 defa şaka ve eğlence amaçlı oyun oynadım.” ifadelerine yer verdi.




