— ÖZEL HABER — 

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu da açıldı. Düğün salonu, mobilya, beyaz eşya, gelinlik araştırması yapan yeni evlenecek çiftler, bütçesine en uygun olan seçenekleri bulmaya çalışıyor. Batı Karadeniz’in gözdesi Zonguldak’ta  ise sezonunda açılmasıyla düğün organizasyonlarında doluluk yaşandı.

“HER İSTEĞE VE TALEBE GÖRE ORGANİZASYONUMUZ VAR” 

Zonguldak Merkez’de düğün organizasyonu yapan İlgi Medya işletmesi, düğün yapacak çiftlere her konuda yardımcı olduklarını belirttti. 
Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir diyen İlgi Medya fotoğrafçısı Tuğba Akman,” bizde asıl olan müşterilerimizin istekleri, biz onların istek ve taleplerine göre organizasyon yapıyoruz. 10 bin ile 30 bin tl arasında fiyat aralığımız var. Müşterilerimizin bütçesine özel işlem yapıyoruz. Kına çekimi düğün öncesi bir organizasyon, kamera fotoğraf tercih ediliyor. Organizasyon sırasında bir çekim yapılıyor. Bunun dışında klip hizmeti de veriyoruz. Organizasyonun olacağı alan müsait ise drone uçurabiliyoruz. Kapsamlı çekim istendiğinde fiyat değişebiliyor. Düğün çekimlerinde klip revaçta, sadece kamera istendiğinde çok geniş bir görüntü elde ediyoruz. Sadece gelin ve damada odaklanamıyoruz. Ama klip çekiminde hazırlanma anından itibaren her anı takip edip çekim yapıyoruz. Kına ve düğün organizasyonu ayrı günlerde olduğu için ayrı ayrı değerlendiriyoruz. 2 ayrı gün ve ekimiz farklı işler çıkartıyor. Geçen sene yoğunluğumuz çok fazlaydı, düğünden daha çok dış çekim yaptık. Dış çekim ayrı bir özen istiyor ama düğünde fotoğrafçı yakalayabildiği kareleri çekiyor. Bizim önceliğimiz müşretilerimizin içine sinmesi, onların heyecanını yatıştırmak. Düğünden sonra geriye sadece çekilen fotoğraf ve videolar kalıyor. Müşterilerimiz ile bireysel olarak ilgilenmeyi çok seviyoruz. Kendilerini rahat hissettikleri çekimler yapmak bizim için çok önemli, bütün ekip arkadaşlarım ile elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Muhabir: Neriman Dengiz