GÜNCEL

SGK'dan Memur-Sen'e ziyaret

Aşkar: "Sosyal güvenlik ve iş güvenliği kırmızı çizgimizdir olmazsa olmazımızdır"
SGK Haftası Kapsamında SGK İl Müdürü Erkin Avcı beraberinde  SGK İl Müdür Yardımcısı Okan Şentürk ile birlikte Memur-Sen'i ziyaret etti.

Ziyarette Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Büro Memur-Sen il Başkanı Ramazan Seyrek tarafından SGK İl Müdürü Erkin Avcı'ya hediyeler takdim edildi.Ziyarette Memur-Sen'e bağlı Başkan ve yöneticileri de hazır bulundu.Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Sosyal Güvenlik ve İş güvenliğinin olmazsa olmazları olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Sosyal güvenlik haftası kapsamında İl Müdürümüz Erkin Avcı, Teşekkür ediyoruz. Sendika olarak önemli bir hususun altını kalın çizgilerle çizmek istiyoruz. Sosyal güvenlik bizim için olmazsa olmazımız, mutlaka her vatandaşımızın sosyal güvenlik kapsamında olması gerektiğini düşünüyoruz. Dünya Ve Türkiye şartlarına baktığımızda sosyal güvenliğin olmazsa olmaz olduğunu görüyoruz.İkinci ve kırmızı çizgimiz olan nokta da şu; iş güvenliği konusu dur. İş güvenliğinin Ve iş güvenliğinin uygulanması noktasında özellikle vurgulamak istediğimiz kırmızı çizgimiz olduğunu belirtmek istiyorum.
Sosyal güvenlik kurumu haftası nedeniyle ilimizde çeşitli kurumları ziyaret eden ve sosyal güvenliğin önemini anlatan il müdürümüze ve müdür yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum" 

SGK  İl Müdürü Erkin Avcı'da “ Her yıl 16 Mayıs içinde bulunduğu hafta Sosyal güvenlik haftası olarak kutluyoruz, Pandemi döneminde biraz daha şartlar zorlaştığı için çok fazla temasa bağlı kalmadan kutlamaları yapmaya çalışıyoruz.Sosyal güvenliğin önemini doğumdan ölüme kadar, vatansızlar ve sığınmacılar da dahil her türlü bireye ulaşan bir hizmet kurumu dur. Bu günümüzü kutladığı için Memur Sen üyelerine başta kamuran aşkar olmak üzere teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber-Ercan Demir)