TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ile Bölgesel Lig’de yar alan Karabük İdman Yurdu takımları  depremzedeler yararına  organize edilen dostluk maçının ikinci ayağını Karabük’te oynadılar.
Tam bir  centilmenlik havasında geçen maçta  iki takım arasında atılan dostluk köprüleri sağlamlaştırıldı. Müsabaka sonrası açıklama yapan Zonguldak Kömürspor Teknik Patron Şenol Demir  ve Karabük İdman Yurdu Antrenörü Zafer Ulusal, bu dostluğun sonsuna kadar devam edeceğini ifade  ettiler.
SIKINTILI DURUMLAR BİTTİ
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu maçlar çok anlamlı oldu. Son 15-20 yıldır aradaki kötü durumlar sıkıntılı durumlar bitti ve güzel oldu. Çok gereksiz şeylerdi. Kardeş kulüp olmamız inşallah bundan sonra daha da pekişir. Hocama da Karabükspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Her şey amacına ulaştı bence.” 
“HAK ETTİĞİ YERLERDE KENDİNİ BULUR”
Karabük İdmanyurdu Teknik Direktörü Zafer Ulusal, ise müsabakanın amacına ulaştığını ifade ederek şöyle konuştu “Devletimizin, milletimizin başı sağ olsun. Biz de iki güzel şehir olarak, elimizden geldiği kadar, hem iki kulübü birleştirme adına hem de futbol adına, iki şehrinde bir kardeş olduğunu camiaya belirtme adına karşı karşıya geldik. Buradaki toplanan yardımları bölgedeki vatandaşlara ulaştırabilirsek ne mutlu bizlere. Bizleri çok güzel ağırladılar. Bizde onları burada elimizden geldiği kadar ağırlamaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını diliyorum. İnşallah her iki maçta toplanan yardım depremzedelerin yarasını biraz olsun sarar. Ben  Zonguldak Kömürspor  ligde başarılar diliyorum.İnşallah hak ettiği yerlerde kendini bulur.” 
 HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi