AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı için yarın saat 11.00'de sandık kuruluyor.
Temayüle 8 kişi davet edildi. Genel Merkez temayülden çıkacak sonucun ardından bir değerlendirme yapacak ve merkez ilçe başkanını belirleyecek.
Diğer yandan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, yaptığı paylaşımla partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığını bir aşk olarak belirtti ve yarınki temayül yoklamasına davette bulundu.

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı için bugün (Perşembe) saat 11.00'de sandık kuruluyor.Ak Parti İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in nezaretinde yapılacak temayüle adaylar Abdullah Püren, Aziz Aydoğdu, Deniz Kavraz, Kemal Aydın, Murat Kulaç, Ömer Erbay, Yusuf Ataman, Yusuf Gülay davet edildi. 
Temayülde oy kullanacak isimler üç adayın adını yazdıkları pusulayı sandığa atacaklar.
Genel Merkez temayülden çıkacak sonucun ardından bir değerlendirme yapacak ve merkez ilçe başkanını belirleyecek.
Öte yandan yeniden aday olmayacak olan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, yaptığı paylaşımla partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığını bir aşk olarak belirtti.Çağlayan, şu paylaşımda bulundu:
“Böyle bir aşk görülmemiş dünyada
Ne geçmişte ne de bundan sonra da
Arasalar bulamazlar rüyada
Göremezler seni yazdım kalbime.”
Merkez İlçe Başkanlığı için yapılacak temayül yoklamasını hatırlatan Başkan Çağlayan “Zonguldak Merkez ilçemizin Temayül yoklaması 6 Ağustos 2020 perşembe günü saat 11.00 de parti binamızda yapılacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi