AK Parti Zonguldak İl Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya, İstanbul’da ikamet eden Zonguldaklılara, Binali Yıldırım’a destek olun çağrısında bulundu.

AK Parti Zonguldak İl Engelliler Komisyonu toplandı. Düzenli olarak toplandıklarını belirten AK Parti Zonguldak İl Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Akkaya, toplantıda 23 Haziran’da yapılacak İstanbul’da yapılacak olan seçimleri değerlendirdiklerini ifade etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Mevlüt Akkaya, tüm belediye başkanlarının, İl ilçe yönetimlerinin şu anda İstanbul’da bulunduğunu ve 23 Haziran’a kadar İstanbul’da Binali Yıldırım’ın kazanması için hemşehrilerimizden destek talep ettiklerini ifade ederek,  “İstanbul seçimleri için bizler de engelliler komisyonları olarak görev başındayız. İstanbul’da bulunan engelli kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyor ve kendilerinden adayımız Binali Yıldırım’a destek talep ediyoruz. Sadece engelli kardeşlerimize değil ne kadar eş dost akraba tanıdık varsa hepsine ulaşarak destek talep ediyoruz. Biliyoruz ki İstanbul’da Binali Yıldırım kazanacaktır. Bundan asla kuşkumuz yok. İstanbul’da seçimin kaderini Zonguldaklılar belirleyecektir ve Zonguldaklılar olarak Binali Yıldırım’a destekleyeceklerine inanıyoruz. Zonguldaklı hemşehrilerimizden Binali Yıldırım’a destek olması çağrısında bulunuyoruz” dedi.

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi