Saadet Partisi İlçe teşkilatı Yönetim Kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Tilki, Pazar günü Ankara'da yapılacak olağan kongreye yoğun katılım göstereceklerini ifade etti.

3 Kasım pazar günü parti genel merkezin Ankara'da 7.olağan genel kurulunu gerçekleştirileceğini ve Kilimli'den ve Zonguldak'tan otobüslerle birlikte Ankara'ya hareket edeceklerini ve kongre katılacaklarını ifade eden Tilki şunları söyledi;

KONGREMiZE HALKIMIZI DAVET EDiYORUZ
"Haftalık olağan toplantımızda yine bir aradayız. İnşallah geçen hafta ve bu hafta arasında ne gibi çalışmalar yaptık onları değerlendireceğiz. Önümüzde ki pazar günü yani 3 Kasım'da  7.olağan büyük kongremiz var. Tabii bu haftaki çalışmalarımızın yoğunluğunu ona verdik. İnşallah oraya bir yoğun bir katılım düşünüyoruz, otobüsler tutuldu. Ben de bu vesileyle bütün halkımızı bu kongremize davet ediyorum. gitmek isteyenler ilçe başkanlığımıza başvurabilir. İnşallah kongremiz ülkemize bütün dünya mazlumlarına hayırlar getirir. Heyecanlı bir kongre olacağını düşünüyoruz. inşallah bakalım partimize yeni katılanların da olacağını müjdesini aldık. Bu da inşallah bizim için hayırlara vesile olacak. kongreye yoğun şekilde katılacağız. Şmdiden kongremizin ülkemize hayırlar getirmesini cenab-ı hak'tan niyaz ediyorum"
(Haber-Ercan Demir)

"""""

Editör: Haber Merkezi