ÖZEL HABER 
Zonguldak’ta ayakkabı boyacılığı yapan Gürdal Özlemir (18) internet üzerinden yaptığı alış verişin ardından kargonun teslim ettiği kutudan salatalık çıkınca büyük şok yaşadı. Gürdal Özdemir, telefon beklerken kutudan çıkan salatalığı görünce tüketici haklarına başvurdu. Olumsuz sonuç alınca ‘helali hoş olsun’ diyerek tepki amaçlı elindeki salatalığı yedi. 

"HELALİ HOŞ OLSUN İNŞALLAH BAŞKALARINA YAPILMAZ"

Tüketici haklarına başvurduğunu ancak olumsuz sonuç aldığını belirten Gürdal Özlemir, başından geçenleri şöyle anlattı; “Geçtiğimiz haftalarda telefon siparişi vermiştim. Bir internet sitesinden yapmış olduğum alışveriş sonucunda kargodan aldığım kutunun içinden salatalık çıktı. Haliyle dolandırılmış oldum. Bu süreçten sonra artık internetleri alışveriş için güvenmeyeceğimizi bir kez daha anladım. 3000 TL değerindeki telefonu yerine salatalık alınca tabii ki şoka uğradım. Haliyle yaşanan olayın ardından karakola suç durusunda bulundum. Ancak olumsuz bir sonuç alınca artık umudu kestim. Ardından tüketici haklarına başvuru yaptım. Bize beklememiz gerektiğini söylediler. Bu telefonu aslında kardeşime almıştım ama salatalığı görünce üzüldüm. İnsanlarımız bizim güzeldir, sevimlidir. Temiz insanız böyle şeylere gerek yok aslında. Helali hoş olsun ama başkalarına inşallah böyle bir şey yapmaz” dedi. 

SALATALIĞI YEDİ 

Gürdal Özdemir, kutudan telefon yerine salatalık çıkınca elindeki salatalığı alarak aslında bunun üzerine normalde su içilir ama ben salatalık yemeyi tercih ediyorum diyerek tepki gösterdi.

Haber: AYTAÇ ÖZTÜRK

Editör: Haber Merkezi