ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna  ve tertip komitesi üyelerinin katıldığı toplantı sonrası hafta sonunda  oynanacak maçların programı belirlendi.


BELİRLENEN TARİHTE BİTİRMEK ZORUNDAYIZ
Yerel Ligleri  TFF’nin belirlediği tarihte bitirmek için  hafta arasında maç oynatmak zorunda kaldıklarını ifade eden ASKF Başkanı Kemal Demir, şu bilgileri verdi” Biliyorsunuz ülkemizi  derin üzüntüye boğan deprem felaketi nedeni ile liglere ara verilmişti. Bu nedenden dolayı programda  aksamalar oldu. Ligleri TFF’nin belirlediği tarihte bitirmek için hafta arasına da maç koymak durumundayız. Bu konuda kulüplerimize gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Ben bu vesile ile mübarek Ramazan Bayramını kutlar sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmemizi temenni  ediyorum”


 BAYRAMDA MAÇ VAR
 Bayramın üçüncü günü amatör küme maçlarının oynanacağını ifade eden  Futbol İl temsilcisi Metin Malkoç, şunları söyledi”  Arife günü U15 kategorisinde maçlar oynanacak. Bayramın ikinci günü ise  yine U15 kategorisi müsabakaları var. Çünkü bu kategorilerinde maçları bitirmek zorundayız. Pazar günü  ikinci kümede mücadele devam edecek. Ben  ASKF ve Futbol İl temsilciliği adına tüm spor camiasının Ramazan Bayramı'nı kutluyorum” dedi.


HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Oğulcan Öz