AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Biz şov yapmıyoruz, hizmet üretiyoruz" dedi.

Zonguldak Belediyesi'nin 2 yıllık hizmetlerinin yer aldığı kitapçığı Gençlik kolları üyeleri ile birlikte tüm Zonguldak'a dağıtmaya başladıkları söyledi.

AK Parti haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, belediyeler ve merkezi hükümetle beraber Zonguldak'ta yapılması gereken her şeyi sırasıyla yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

BİZ ŞOV YAPMIYORUZ, HİZMET ÜRETİYORUZ
"Biliyorsunuz yerel seçimlerden bu yana 2 yıl geçti. Zonguldak Belediyesi 2 yıldır AK Parti'de. 2 yılda yaptıklarını Sayın Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan güzel bir kitapçık haline getirerek yaptığı hizmetleri Zonguldak insanına anlatıyor. Hizmet kitapçığını Gençlik Kolları üyelerimizle beraber tüm Zonguldak'a dağıtmaya devam ediyoruz. 2 yıldır pandemi şartlarında Zonguldak'ta neler yapıldığını bu dergide tek tek ele alınmış.
Biz şov yapmıyoruz. Biz belediyelerimiz ve merkezi hükümetimizle beraber Zonguldak'ta yapılması gereken her şeyi sırasıyla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.
İnşallah 2023'e kadar da belediyemizin söz vermiş olduğu projelerin de çoğunu tamamlamış olacağız. Temennimiz budur. Tabii burada tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma da ilçe teşkilatlarıma da hepsine teşekkür ediyorum. Biz çalışıyoruz ve hizmet üretiyoruz. Bizi hizmetlerimizle değerlendirirsinler"
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi