TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda Ankara  Demirspor ile karşılaşacak. Zorlu müsabaka 23 Ekim Pazar günü  saat 14.00’de TCDD Ankara Demirspor stadyumunda oynanacak. Bu zorlu müsabakaya  Zonguldak Kömürspor taraftarının büyük ilgi göstermesi bekliyor.
Ankara Spor İl Güvenlik Kurulu Zonguldak Kömürspor için 74 kontenjan ayırırken, daha sonra yapılan girişimler sonucunda Zonguldak Kömürspor taraftar kontenjan sayısı 304'e çıkartıldı. Konu hakkında Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu adına açıklama yapan Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk şunları söyledi: "Hafta sonu 23/10/2022 Pazar günü saat 14:00 da oynayacağımız Ankara Demirspor müsabakası için Ankara spor il güvenlik toplantısında alınan karar gereği 76 olan misafir taraftar sayısı 304 olarak arttırılmış olup emeği geçenlere teşekkür ediyoruz"
Öte yandan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına bu sabah Kilimli sahasında yaptıkları antrenmanla devam ettiler. HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi