Zonguldak’ı Kadınlar Bölgesel Lig Basketbol liginde temsil eden Zonguldakspor 67 Basketbol takımı  hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Sezonun ilk 2 maçını galibiyetle kapatan Kırmızı-Lacivertli ekip, hafta sonunu (Bay) geçecek olmasına rağmen çalışmalarına devam ediyor. Antrenör  Murat Başman nezaretinde Sporcu fabrikası salonunda yapılan antrenmanda sporcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.
 Grupta yollarına emin adımlarla devam ettiklerini belirten Zonguldakspor 67 Basketbol takımı  genel sekreteri  Buğra Kubalas 10 Aralık’ta Site Spor salonunda Kastamonu ile oynayacaklarız maçın çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi” Zonguldak’a böyle bir heyecan getirdiğimiz için çok sevinçliyiz. Takım olarak sezona iyi bir başlangıç yaptık. İlk 2 maçımızı kazındık.  Hafta sonunu maç yapmadan geçireceğiz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bizim en önemli maçımız 10 Aralık’ta Site Spor salonunda oynayacağımız Kastamonu temsilcisi ile olacak. Grubun iki iddialı takımı karşılaşacak. Bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah sezon sonunda hedefimize olaşacağız.
GEÇMİŞ OLSUN MERVE
Başarılı sporcuları  Merve Usal’ın  talihsiz bir sakatlık geçirdiğini ve  ameliyat olacağını belirten  Kubalas, geçmiş olsun dileklerini ileterek  sözlerine şöyle devam etti” Bizim  için çok değerli sporcumuz olan Merve Usal   çapraz  bağlarında bir sıkıntı yaşadı. Ameliyat olacak. Kedisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah kısa zaman içinde sağlığına kavuşur. Kendisi bizim için değerli bir oyuncuydu” HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi