Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri’nin talepleri üzerine Zonguldak Valiliğin talimatıyla Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından Zonguldak’ta bulunan  Amatör Spor Kulüpleri'ne spor malzeme desteği sağlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende  80 Kulübe spor malzemesi yardımı yapıldı.   
Malzeme dağıtım törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Alay Komutanı  Cezmi Yalınkılıç, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak İl Genel Başkanı Nejdet Karaveli,  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel,  ASKF Başkanı Kemal Demir, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, bazı daire müdürleri  ve Kulüp temsilcileri katıldı.  Tönerde bir konuşma yapan ASKF Başkanı Kemal Demir, Vali Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere  emeği geçenlere teşekkür etti. 

 Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise Zonguldak Valililiği’nin  desteği ile amatör sporun kalkınması için ellerinden geleni yaptıklarını belirti. Daha sonra söz alan Vali Tutulmaz, öncelikle  futbol sahalarında son zamanlarda çıkan olayları kınadığını belirterek Kulüp temsilcileri ve antrenörlerden  bu tür davranışların önlenmesi için üzerlerine düşen görevi  yapmalarını istedi.
Zonguldak’ın illerin nüfuslarına göre kulüp sayısı bakımından ilk 3’te yer aldığını ifade eden  Tutulmaz, yeni spor tesisleri yapılmaya devam edildiğini belirterek amatör spor kulübü yöneticilerin kısıtlı imkanlarla fedakarlık yaparak görev yaptıklarını ifade etti.
Tutulmaz  yapılan yardımların hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından kulüpler malzeme yardımında bulunuldu ve toplu olarak hatıra resmi çektirildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi