TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı  hazırlığına devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekipte tüm hesaplar puanla üzerine yapılıyor.
Ligde  kalmayı  iki hafta önce  garantileyen Zonguldak Kömürspor, güçlü rakibi Tarsus İdman Yurdu karşısında  onur mücadelesi verecek.
Kalan 2 maçlarının en iyi sonuçlarla  tamamlayarak sezonu güzel bir yerde tamamlamak istediklerini belirten Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir, şunları söyledi,” Sezonun tamamlanmasına artık 2 maç kaldı. Play-Off mücadelesi veren Tarsus İdman Yundu ile deplasmanda karşılaşacağız. Hazırlıklarımıza  devam ediyoruz. Daha önce  söylediğim gibi rakiplerin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz çıkıp sahaya elimizden gelen mücadeleyi  bize yakışır şekilde  vereceğiz. Ben buradan bir kez daha seslenmek istiyorum, Geçtiğimiz hafta  24 Erzincan  maçını her kez izledi. 2 tane  Ofsayt’tan golü verdiler. 
İddiamız yok diye Zonguldak Kömürspor’un hakkını kimse yiyemez. Hakemler çıksın adil maç yönetsin. Hak eden kazansın. Yeneriz yada yeniliriz. Biz adil bir yönetim istiyoruz. Tarsus deplasmanında da elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz”

Editör: Haber Merkezi