TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor Ankara Demirspor ile deplasmanda oynadığı maçta  adeta tam bir hayal kırıklığı yarattı.
Aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off yarışı içinde  yer alan  Zonguldak Kömürspor,  mutlak puan amacı ile gittiği deplasmanda adeta dağıldı ve  sahadan farklı yenilgi ile ayrıldı.
Zonguldak Kömürspor sahaya;”  Ömer, Oğuzhan Yazıcı, Hakan, Mevlüt, Oğuzhan Matur, Ercüment, Eyüp, Aykut Emre,  Hüseyin Yılmaz, Fatih Bektaş,  Ambiya Ayyıldız  ilk 11 ile çıktı. Maça iyi başlayan  Ankara Demirspor, 9’uncu dakikada Oktay Aydın’ın golü ile 1-0  öne geçti.Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli stoperi  Hakan Çevik, 32. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Ankara Demirspor, 35’de Mert’in golü ile skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı 2-0 Ankara Demirspor’un üstünlüğü ile tamamladı. İkinci yarıya ya iyi başlayan Ankara Demirspor 59’da penaltıdan  Serkan Sönmez’in attığı golle farkı üçe çıkardı. 69’da bir kez daha sahneye çıkan Mert, kendisinin ikinci takımının 4’üncü golünü attı.
Karşılaşma 4-0 Ankara Demirspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.
Rakibi karşışında ağır bir yenilgi alan Zonguldak Kömürspor 17 puanda kaldı. Ankara Demirspor ise 19 puana ulaştı.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi