19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen geçlik haftası etkinlikleri devam ediyor.
Bu kapsamda Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bisiklet turu düzenlendi.
 Kozlu ilçesinden start alan ve  20 bisikletçinin katıldığı tur Ulutan Barajı, Özel İdare tesisleri ve Çaydamar  güzergahını takip ederek ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası önünde son tamamlandı
Sporcuları Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Yavaş, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş ve Eğitim Sosyal Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Gencay Bilgili karşıladı. 
Turu  tamamlayan sporculara  çeşitli hediyeler  takdim edildi.
Katılan tüm sporculara  teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik haftasını büyük bir coşku ile kutladıklarını ifade ederek şu bilgileri verdi” 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir organizasyonumuzu daha tamamladık. Kozlu’dan başlayıp, Ulutan Barajı ve Özel İdare ile Çaydamar’dan doğru buraya gelen bisikletçilerimizle organizasyonumuz tamamlandı. Hediyeler ve ödüller verildikten sonra programı tamamlamış olduk. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi