Çanakkale'de yapılan Bayanlar Basketbol terfi Play-Off maçlarında ilimizi temsil eden Zonguldakspor 67 Basket Takımı büyük bir başarı göstererek 1. Lig'e yükseldi.
Zonguldak 67 Basketbol Takımı Çanakkale dönüşü Madenci Anıtı'nda coşkulu bir taraftar toplu tarafından karşılandı. Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Selim Alan şampiyon takımı karşılayarak tüm  ekibi tebrik ettiler. Zonguldakspor 67 Basket  Takımı Kulüp Başkanı Kanat Tan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada destek olan herkese teşekkür etti. Kendilerini aramayanlara ise sitem etti.

Şampiyonluk kutlamaları için 5 vekilden hiçbirinin kendini arayıp tebrik etmediğini belirten Kanat Tan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu bilgileri yer verdi;

"Sayın Valimiz , Zonguldak Belediye Başkanımız , Zonguldak Emniyet Teşkilatı , Sanayi Odası Başkanı , bazı sivil toplum örgütleri Şanlı Zonguldakspor taraftarlarımız yağmur ve soğuk rağmen görkemli bir şekilde bizi Madenci Anıtında bağrınıza bastınız karşıladınız.  Sporcu kızlarımız çok duygulandı.  Onur ve şeref duyduk. 
Başarılar geldikçe daha büyüyeceğiz.  Bizi daha çok kamçılıyor.  Bu saatten sonra tek hedef süper lig olacak inşallah. 
Bize sahip çıkılırsa , aylar önce yeni kurulan Zonguldak Spor Basket 67 takımı olarak 1. Lig çıkarak ispat ettik. Yeni sezonda süper lige çıkacağız. 
Bu sezon 15 tane memleketimize takım gelecek. Ekonomik ve sportif anlamda Zonguldak en iyi şekilde taşıyacağız.  
Şimdi biraz dinlenme zamanı. Şahsım adına çok ama çok yoruldum. Ailemi ve çevremi çok ihmal ettim. Bedel ödedim helal olsun. 
Tek isteğim memleketim Zonguldak hizmet etmek ve Zonguldakspor ismini yaşatmak . Bu güzel şehir en iyisi hak ediyor. Biz kıvılcım çaktık. Bizimki memleket meselesi o kadar.  Vatana millete hizmet etmek. 
Tek sitemim vekillere . Şu memleket 5 vekilden 1 tanesi bile bizi aramadı. Biz size ne yaptık. Siz rahat olun biz sizin yerine Zonguldak en iyi şekilde temsil ediyoruz.  Renklerimiz Kırmızı Lacivert.Bizim rengimiz belli. Şimdi seçim zamanı Onlarca vekil adaylarda sizde aynı yoldasınız üstün başarılar dileriz.  Biz Zonguldak çocuğuyuz. "

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Haber Merkezi