TFF İkinci Lig  Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını  yaptığı son antrenmanla tamamladı.
Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda gerçekleşen antrenmanda  futbolcuları hırslı oldukları gözlendi. Teknik  Patron Şenol Demir, zaman zaman  çalışmayı yarıda keserek futbolcularını uyardı.
Ligde son 5 maçtır kaybetmeyen Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon maçında da iyi bir sonuçla  ayrılarak Play- Off  yarışındaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.
Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Kırmızı-Lacivertli ekip sahada tam kadro çıkacak.
Ligde  geride kalan 20 maçta 34 puanla  toplayan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin altıncı sırasında yer alırken, 39 puanlı  1461 Trabzon ise üçüncü  basamakta bulunuyor.
Kendi sahasında başarılı bir performans sergileyen ve kolay kolay kaybetmeyen Zonguldak Kömürspor, rakibi karşısında  galibiyet için  mücadele edecek.
Zorlu müsabaka Pazar günü saat 14.00’de Karaelmas Kemal  Köksal stadyumunda  oynanacak.
Karşılaşmayı  Eskişehir Bölgesi Klasman hakemlerinden  Semih Kurt yönetecek.  yardımcılıklarını ise Uğur Başdaş ve Servet Bozkurt yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Veli Karakaya yapacak.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi