TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da  Play-Off yürüyüşü devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta Kırşehir deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen Kırmızı-Lacivertli ekip, Pazar günü konuk ettiği güçlü rakibi Serik Belediyespor’u da 2-1 yenerek Play-Off iddiasını  devam ettirdi.
Play-Off potasında olan  rakibini  Mevlüt Çelik ve Fatih Bektaş’ın golleri ile  2-1 deviren Zonguldak Kömürspor 23 puana ulaşarak aynı puana sahip 1461 Trabzon ve Serik Belediyespor’un ardından averajla 7. sırada yer aldı.
Zorlu maçı kazanarak Play-Off yarışında ‘Bizde varız’ diyen  Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular maçtan sonra büyük sevinç yaşadılar.
Oyuncuları  tebrik eden Teknik Patron Şenol Demir, şu ifadelere yer verdi” Play-Off yarışı içinde kalmak için  Serik Belediyespor maçını kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Bu sezon Kocaeli maçı hariç kendi sahamızda  kaybetmedik. Güçlü rakipleri yendik. Serik maçında da çok iyi bir mücadele sergileyerek galibiyeti hak ettik.
Baktığınız zaman  pozisyon dahi vermeden kalemizde gol gördük. Bir penaltı atışından yararlanamadık. Kaçırdığımız net pozisyonlar oldu. Futbolun içinde bunlar var tabi. 1-1 olduktan sonra  maçı kazanmak için her şeyi yaptık. Daha farklı kazanabilirdik. Ben oyuncularımızı ve bizi destekleyen taraftarlarımızı  tebrik ediyorum. Önümüzde Sarıyer deplasmanı var. Zor bir maç olacak ama biz oradan da iyi bir sonuçla dönerek iddiamızı devam ettirmek istiyoruz.” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi