Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor

Türkiye  Atletizm  Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Nurullah  İvak Atmalar yarışmaları  17-18 Nisan’da Bursa’da yapıldı.
Yarışmalara  katılan Zonguldaklı Atlet  Ahmet Talha Kılıç,  71.64 cm atarak ikinci olmuş ve sezona iyi bir başlangıç yapmıştı.
 Bursa’dan  başarılı bir şekilde dönen Ahmet Talha Kılıç, Haziran ayında yapılacak olan Türkiye şampiyonalı hazırlıklarına başladı.
Antrenörü  Çetin  Altıntaş  nezaretinde  çalışmalarına başlayan Talha Kılıç, başarılı olarak Milli takıma girmek istiyor.
Türkiye Şampiyonasında da başarılı olarak Milli takıma girmek istediğini belirten Talha Kılıç, duygularını şöyle dile getirdi” Geçen yılın Eylül ayından bu yana Nurullah İvak atmalar yarışmalarına hazırlanıyorduk. Hoca Çetin Altıntaş nezaretinde iyi bir çalışma üreci geçirdik. Uzun bir  aradan sonra ilk yarışmamıza yaptık. 71.64 cm atarak ikinci oldum. Sezona iyi bir başlangıç yaptım. Haziran ilk haftasında büyükler Türkiye Şampiyonası yapılacak. Hazırlıklarına başladık. İyi bir süreç geçirerek  başarılı olmak ve  Milli takıma girmek istiyorum. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecek.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi