TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, Özel İlk Sevdam Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile  birlikte depremden etkilenen çocukları sevindirmek için çok anlamlı bir projeye imza attılar.

Özel İlk Sevdam Anaokulu öğrencileri harçlıklarını biriktirerek aldıkları  topları  deprem bölgesine göndermek için Zonguldak Kömürspor’lu futbolculara imzalattılar. Öğretmenleri ile birlikte Zonguldak Kömürspor’un Kilimli’de yaptığı antrenmanı ziyaret eden minikler çok anlamlı, ve örnek bir davranışta bulundu. Tribün liderleri Miraç Balcı ve Taner Aslantürk’ünde destek verdiği etkinlikte futbolcular ile bir araya gelen minikler  güzel anlar yaşadılar.

Özel İlk Sevdam Anaokulu, etkinlikle ilgili paylaştığı bilgide şu duygulara yer verdi. “’Çocuklar oynasın diye’ sloganı ile planladığımız bu organizasyonda çocuklara mesleki tanıtım yapmanın yanında toplum olarak geçtiğimiz bu zor günlerde çocuklara duyarlılık kazandırırken bir yandan da yardımlaşmanın önemini bizzat yaşamalarını sağlamak istedik. Anaokulu öğretmenleri Ebrar Yazıcı, Elif Babalık, Şahika Mercan, ve Mustafa Demir’in uzun zamandır planladıkları Zonguldak Kömürspor antrenmanına ziyaretleri gerçekleştirdik. Bu ziyarette tribün liderleri Miraç Balcı ile Taner Arslantürk de eşlik etti. 30’a yakın öğrencimizle kendi imkanları ile aldıkları futbol toplarını yanlarımızda getirip Teknik ekip ve futbolcular tarafından sevgiyle karşılanıldı. Çocukların ellerindeki topları imzalandıktan sonra futbolcu ağabeyleri  ile keyifli vakit geçirip eğlenceli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.
Futbolculara İmzalatılan futbol topları , oluşturulan slogana uygun bir şekilde Malatya Eğitim Çadırına gönderilmek üzere yola çıktı. Kapanışı Tribün  lideri Miraç Balcı eşliğinde Zonguldak ve Zonguldak Kömür Sporun bütünleşen sloganı ile “Yüz karası değil kömür karası , böyle kazanılır ekmek parası “sloganı ile gerçekleştirdik . Geriye sadece topların Malatya’daki akranlarıyla buluşması kaldı “
(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi