TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ilk iki maçından 4 puan çıkartarak sezona güzel bir başlangıç yapmıştı.

Sezonun ilk maçını cezalı olduğu için kendi sahasında taraftarlarından yoksun bir şekilde oynayan Zonguldak Kömürspor’da  hasret bitiyor.

Kırmızı- Lacivertli ekip Cumartesi günü konuk edeceği Adıyaman maçında taraftarları ile kucaklaşacak.

Açık tribündeki çalışmalar tamamlanmadığı için sporsever alınmayacak. Taraftarlar sadece kapalı tribüne girebilecek.

BİLETLER 30 TL’DE SATILICAK

Zonguldak Kömürspor yönetimi   bilet fiyatlarını makul seviyede tuttu. Kapalı tribün biletleri 30 TL’den satılacak. Yönetim kurulu olarak  bilet fiyatlarını 30 TL olarak belirlediklerini ifade eden Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, gruptaki diğer takımlara baktığın zaman bu fiyatın çok uygun olduğunu ifade etti. Öztürk şunları söyledi” Geçen seneden  kalma cezamız olduğu için ilk maçımızı seyircimiz oynamıştık. Adıyamam maçında  taraftarımızla kucaklayacağız. Bilet fiyatını 30 TL olarak belirledik. Bir paket sigara parası bile değil. Stadyumunda güvenlik, sedye, kapılarda olmak üzere  bir sürü insan görev yapıyor. Bu giderleri de bir şekilde  karşılamak zorundayız. Taraftarlarımız  gelsinler Cumartesi günü takımı centilmence desteklesinler. Çünkü bu sene cezalar da çok arttı. Sadece takımımızı destekleyelim” diye konuştu.

MAÇ KARAELMAS KEMAL KÖKSAL’DA OYNANACAK

Öte yandan  Zonguldak Kömürspor ile Adıyamanspor takımlarının oynanacağı stat  kesinlik kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, stadyumda çalışma yürüten firma yetkilileri ile  görüşme yaparak maç günü ara vermesi konusunda anlaştı. Buna göre müsabaka 10 Eylül Cumartesi günü Karaelmas Köksal Stadı’nda 16.30’da oynanacak. Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi