2021-2022 sezonunda  TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonu 14. sırada tamamlamıştı.
Kırmızı-Lacivertli ekip 2022-2023 sezonuna daha güçlü  bir yönetim ile girmek ve başarılı olmak için  kongre  kararı aldı.
Zonguldak Kömürspor’un Olağan Genel Kurulu 29 Mayıs Pazar günü Saat 13.00’de Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için görüşmelere  başladıklarını belirtti. Geçen sezon hem sportif, hem de maddi anlamda yaşadıkları sıkıntıları yeni  sezonda yaşamamak için bu sezon  güçlü bir yönetim oluşturacaklarını belirten Demir, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi,”Yönetim kurulu olarak yeni sezona daha güçlü bir yönetimle  girmek için kongre kararı aldık. Sadece  merkezden değil ilçelerden ve il dışında yaşayan takıma meddi destek verecek iş insanlarının yer alacağı yönetim kurulu oluşturmak için  görüşmelere başladık. Geçtiğimiz sezon hem sportif anlamda, hem de ekonomik anlamda yaşadığımız sıkıntıları bu sezon yaşamamak için çalışmalarımız sürüyor. İşi sıkı tutuyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizin çoğu değişebilir diye tahmin ediyorum. Zonguldak Kömürspor’a hem maddi, hem de manevi konuda  destek olmak isteyenler yönetim kurulumuzda yer alabilir.
29 Mayıs’ta yapacağımız kongre sonrasında  yeni bir yönetim oluşturacağız. Kongre sonrası yol haritamızı açıklayacağız” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi