Duygusal Veda
Belki bir gün yeniden kavuşuruz
Zonguldak Kömürspor’a geçen sene Fenerbahçe’den kiralık olarak gelen ve yaklaşık 1.5 yıl kırmızı-lacivertli formayı giyen genç giyen  Eyüp Akçan, ara transferde Igdırspor ile anlaştı. Bonservisi Fenerbahçe’de olduğu için  gitmek zorunda  kalan Eyüp, istemeyerekte olsa ayrılmak zorunda kaldı.
Lisan işlemleri hallolan Eyüp,  ligin ikinci yarısında  Iğdırspor formayı giyecek. Zonguldak’tan arkadaşları ile gözyaşları arasında vedalaşarak ayrılan Eyüp Akçan, sosyal medya hesabından duygu dolu  masüj yayınladı. Asla unutmayacağını belirten Eyüp, “İşçi milli takımı unvanı sahibi Zonguldak Kömürspor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Bu iki katlı şehirde çok güzel insanlar tanıdım. Bana ilk geldiğim günden itibaren muhteşem bir ilgi gösterdiniz. Burada çok güzel dostluklar, çok güzel anılar biriktirdim. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’na ilk bastığım günden bu yana toplam 50 maçta bu şanlı formayı gururla taşıdım. Bu formanın yerin metrelerce altında ekmeğini kazanan kahraman madencilerimiz için ne kadar özel olduğunu biliyorum. Bu bilinçle formanın hakkını vermeye çalıştım. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım.”
BELKİ BİR GÜN KAVUŞURUZ 
Zonguldak Kömürspor’u her zaman destekleyeceğini ve asla unutmayacağını ifade eden Eyüp, sözlerini şöle sürdürdü” Bu süreçte kattıkları için başkanımıza, hocalarımıza, takım arkadaşlarıma ve beni her zaman bağrına basan Zonguldak Kömürspor taraftarına teşekkür ediyorum. Varsa hakkım sizlere helaldir. Lütfen siz de hakkınızı helal ediniz. Kalbim her zaman sizlerle olacak. Her şeyin en güzelini hak eden, emeğin ve emekçinin başkenti Zonguldak’a sevgi ve saygılarımla.” 
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi