Zonguldak 1. Amatör Ligi Play-Off A gurubunda mücadele eden Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği,Gülüç Belediyespor  ile rövanş maçında  Çaycuma Sentetik Sahada karşılaştı.İlk maçta rakibini  2-0 yenen Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, ikinci maçıda 5-0 kazanarak finale adını Elcab Kablo, Çaycuma sentetik sahada oynanan müsabakayı  ilk yarıda Moussa Dagnoko attığı gol ile 1-0 önde  tamamladı.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine baskı kuran Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği;65. dakikada Levent Can Acar,73'te Mehmetcan Erişoğlu, 75. dakikada Alperen Akçelebi ve 90'da Ozan Topçuoğlu’nun atmış olduğu gol ile Gülüç Belediyespor'u 5-0 yenerek Süper Lig kapısını aradı ve finale çıktı.

Maç öncesi Gülüç Belediye Başkanı  Gökhan Mustafa Demirtaş’a Centilmenlik kardeşlik ilkesi kapsamında çiçek ve madenci saati taktdim eden Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, teknik heyete, sporculara ve taraftarlar grubuna teşekkürlerini sunarak başarılar diledi.

Karşılaşmaya tam kadro destek vermeye gelen Elcab Kablo Fabrikası'ndaki çalışma arkadaşlarına destekleri için minnetlerini sunan Tıskaoğlu, "Biz büyük bir aileyiz sporda kazanmak da kaybetmek de vardır önemli olan Kardeşliği dostluğu kaybetmemektir" dedi.

Editör: Haber Merkezi