‘ YÜREĞİMİZ KÖMÜR KARASI’
Şehit madenciler saygıyla anıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan  Zonguldak Kömürspor, 10. Hafta mücadelesinde Devrek İlçe Stadı'nda Kastamonuspor'u konuk etti. Zorlu maç öncesi stadyumda duygusal anlar yaşandı.
Maçın hakemleri ve her iki takım oyuncuları Amasra'da yaşanan kazada hayatını kaybeden madencileri saygın ve rahmetle andı.
Madenci bareti takarak sahaya çıkan hakemler ve iki takım oyuncuları
 "Yüreğimiz Kömür Karası " yazılı pankart  taşıdılar. İlk düdükten  önce Şehit Madenciler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Cumartesi günü Saat 14.30'da başlayan maçı hakem Yunus Dursun yönetti.
İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Zonguldak Kömürspor sahaya; Ömer Kavurkacı, Oğuzhan Yazıcı, Ercüment, Eyüp, Aykut Emre, Hüseyin Yılmaz, Hakan Çevik, Ömer Talha, Fatih Bektaş, Mevlüt Çelik,  Oğuzhan Matur ilk 11'i  ile çıktı.
   Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.
 KASTAMONU’YA 7 MAÇ SONRA  YENİLGİ TATDIRDILAR 
Müsabakanın ikinci yarısı da büyük çekişmeye sahne oldu. Zonguldak Kömürspor’da İkinci yarıda Mevlüt Çelik’in yerine Emre Kara, Fatih Bektaş’ın yerine Embiya Ayyıldız, Hüseyin Yılmaz’ın yerine Mümin Uyar, Ömer Talha’nın yerine ise Emin Altunay oyuna dahil oldu.
 İki takım oyuncuları müthiş bir mücadele örneği sergileyerek gol aradı. Maçın 90 dakikalık normal süresi 0-0 berabere sonuçlanınca hakem tarafından 4 dakikalık uzatma gösterildi. 90+3’te gelişen Zonguldak Kömürspor atağında oyuna sonradan dahil olan Embiya Ayyıldız, attığı güzel golle Zonguldak Kömürspor’u 1-0 öne geçirdi. Uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kırmızı-Lacivertli futbolcular son 7 maçtın hiç kaybetmeyen Kastamonuspor’un yenilmezlik serisine son verdiler.Son dakika golü ile rakibimi yıkan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştılar.Kırmızı Lacivertli ekip bu sonuçtan sonra puanını 17'ye çıkardı.

 


Haber:Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi