TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak  Kömürspor, 18 Mart Perşembe günü deplasmanda  Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.
   Maçın hazırlıklarına Pazartesi günü  başlayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, dünü dinlenerek geçirdiler.
 Zorlu karşılaşma için bu  saban otobüsle İstanbul’a gidecek olan Kırmızı-Laciverti kafile,  öğle saatlerinde uçak ile Şanlıurfa’ya geçerek bir otelde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.
Ligde art sıralardan uzaklaşma hesapları yapan Zonguldak Kömürspor, kümde kalma  mücadelesi veren  Şanlıurfaspor ile  deplasmanda oynayacağı maçtan en azından 1 puan almayı  hedefliyor.
YENİLMEMELİYİZ
 Puan cetvelinde  kendilerinden alt sırada bulunan rakibine  yenilmemeleri gerektiğini belirten  Zonguldak Kömürspor Teknik sorumlusu Barış  Şeref şunları söyledi;”  Alt sıralardan uzaklaşma  hesapları yapar rakibimizle çok zorlu bir maça çıkacağız. Bizde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için  bu maçtan  puanla ayrılmamız gerektiğini biliyoruz. Zor bir maç olacak. Rakibimizle aramızdaki puan farkını korumak için yenilmememiz lazım” diye konuştu
Zorlu maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncusu olmayan Zonguldak Kömürspor, zorlu maçtan puanla  dönerek  orta sıralardaki yerini  korumak istiyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi