Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme’de geçtiğimiz Pazar günü Ereğli’de oynanan  Akınspor-Çaycumaspor karşılaşmasında  üzücü bir sakatlık yaşanmıştı.
Çaycumaspor kalecisi  Aykut Demirdelen ile  Akınspor’lu futbolcu  Mustafa Gürbüz, bir pozisyonda kafa kafaya çarpışmıştı.
Mustafa Gürbüz bir gece hastanede kaldıktan sonra taburcu edilirken, Aykut Demirdelen’in tedavisine  yoğun bakımda  devam ediliyor. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı  Ahmet Birdal, yönetim kurulu adına sakıtlık geçiren futbolculara geçmiş olsun dileklerini ileterek şu ifadelere yer verdi” Pazar  günü  Akınspor ile Çaycumaspor takımları arasında oynanan maçta üzücü bir sakatlık yaşandı. Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen ile Akınspor’lu Mustafa Gürbüz kafa kafaya  çarpıştılar. Mustafa Gürbüz  kardeşimizin durumu iyi. Aykut Demirdelen’in ise Hastanede tedavisine  devam ediliyor. İnşallah kısa zaman içinde sağlığına  kavuşur.  TÜFAD olarak  her iki futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Aykut kardeşimizin kısa zaman içinde sahalara dönmesini  temenni ediyoruz. Acil şifalar diliyoruz. Çaycumaspor camiasına geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz” 
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi