MFA Zonguldak spor kadın voleybol takımı Kozlu ortaokulunun daveti ile okulun düzenlediği “Spor Söyleşileri” projesi kapsamında yeni eğitim döneminde MFA Zonguldak spor  Kadın Voleybol Takımı ile başladı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği voleybolcular, spor hayatlarına ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Söyleşiye katılan MFA Zonguldak spor Kadın Voleybol Takımını, salonda büyük coşkuyla karşılandı. Öğrencileri, sporcularla buluşturarak spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen söyleşiye kadın voleybolcular tam kadro katıldı. Voleybolculara ayrıca MFA Zonguldak spor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Yusuf Yavuzarslan, MFA İdari menejer i Orhan Yazıcı’da eşlik etti.

Filenin Elmasları söyleşi öncesinde öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Voleybolcular söyleşinin yapılacağı salona geçtiklerinde ise öğrencilerin coşkusuyla karşılaştı. Alkışlarla sahneye çıkan kadın voleybolcular spor hayatlarını öğrencilerle paylaştı. Sporun eğitim hayatına olumlu katkısına değinen Filenin Elmasları, sporda doğru beslenmenin önemine de dikkat çektiler.
Voleybolun hayatlarına özgüven ve disiplin kazandırdığını belirten voleybolcular, en önemli kazanımlarından birinin de sağlıklı beslenme alışkanlığı olduğunu vurguladılar. Özellikle maçlar öncesinde beslenmelerine çok önem verdiklerini anlatan Filenin Elmasları, günlük hayatlarından da örnekler verdiler.

MFA Zonguldak spor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Yusuf Yavuzarslan’da  Buu takımın başında olduğum için mutluyum. Hepinizi Zonguldak’da oynayacağımız maçlara bekliyorum’ ifadelerini kullandı.

Söyleşide söz alan Menejer Orhan Yazıcı “Buradaki kadın sporcu ablalarınız gibi tüm kız çocuklarını ve kadınları önemsiyoruz. Sizlere özgür, eşit ortam sağlamak için çalışıyoruz. Geleceğimiz olan sizleri her açıdan, her alanda görmek istiyoruz” Ayrıca bu organizasyonu hazırlayan okul yönetimi , öğretmenlerimize ve halk eğitim ilçe müdürlüğümüze teşekkür ediyorum dedi.

Söyleşinin sonunda öğrenciler için bir sürpriz de vardı. Öğrencilere önceden dağıtılan numaralarla çekiliş yapıldı, Çekilişte kazanan 3 öğrenci, MFA Zonguldakspor lu sporcuların tişörtlerini ve maç formasını kazandı.

Kozlu Ortaokulu yönetimi MFA Zonguldak spor’lu  voleybolculara teşekkür ederken, daha sonra okul bakçesinde öğrenciler ile sporcular bir arada vakit geçirdiler ve minik sporcular ablalarından imza alarak mutlu dakikalar yaşadılar.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi